VFU elev v. 45-49

Hej!

Mitt namn är Linda Hollin och jag utbildar mig till förskollärare via Karlstads universitet. Under fem veckor kommer jag att göra min praktik på Montessoriförskolan Smultronstället och tillbringa dagarna tillsammans med barnen på avdelningen Äppelbo. För några av er är jag ett bekant ansikte, då jag även hade praktik på Montessoriförskolan tidigare i år.
Jag bor i Lidköping tillsammans med min man och våra två barn, 3 och 5 år. Min fritid spenderas allra helst med familjen ute i naturen eller med vänner i padelhallen.

Jag gör min tredje praktik och hoppas att dessa veckor ska vara gynnsamma för mina fortsatta studier samt ge mig erfarenhet inför framtida roll som förskollärare.
Under veckorna kommer jag bland annat arbeta med ämnen som biologi, fysik, teknik, kemi, bild och drama. Så bli inte förvånade om barnen ritar vattenmolekyler, samtalar om vattnets kretslopp eller utforskar det lutande planet efter en dag på förskolan 😊

Ser fram emot fem nya givande och roliga veckor tillsammans med era barn på förskolan!  Hälsningar / Linda Hollin – framtida förskollärare

Lämna ett svar